Referenties

Wat anderen zeggen over ons

Aegon

Aegon

Voor Aegon voert Mind Affairs talentmetingen uit in het kader van talentontwikkeling. Aegon is een toonaangevende financiële dienstverlener die het tot haar missie heeft gemaakt om het financieel bewustzijn in Nederland te vergroten. Aegon heeft als speerpunt binnen het HR beleid dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen in een richting die bij hen past.

De talentmetingen van Mind Affairs helpen ons om zicht te krijgen op welke talenten medewerkers hebben en wat passende career steps zijn om deze talenten tot bloei te laten komen. Met Mind Affairs kan je snel schakelen en de dienstverlening is van een hoog niveau.

Management Development Consultant van Aegon
K+V

K+V

Mind Affairs voert al sinds haar start onafhankelijke assessments uit voor K+V, een landelijk opererend bureau voor interim management, werving en selectie en (executive) search. De assessments vinden vaak plaats in het kader van lopende werving- en selectieprocedures. Ook wordt Mind Affairs geregeld ingeschakeld om treffende profielschetsen te maken voor de kandidaten van K+V in de Executive Next Step trajecten (het employabilityprogramma voor senior management) en/of hen te coachen in hun persoonlijke groei.

K+V wil onderscheidend zijn in haar dienstverlening en door de samenwerking met Mind Affairs wordt dit tastbaar. De dienstverlening is snel, flexibel en van een hoog niveau. Objectiviteit en sensitiviteit zijn goed met elkaar in balans. Deelnemers voelen zich op hun gemak bij de psychologen van Mind Affairs, en daardoor worden de talenten van kandidaten goed zichtbaar en ontwikkelmogelijkheden benut. En dat is waar onze kandidaten en opdrachtgevers weer profijt van hebben.

Senior Partner van K+V
Gemeente Gooise Meren

Gemeente Gooise Meren

In 2015 ondersteunt Mind Affairs de voorlopers van de gemeente Gooise Meren - de gemeenten Bussum, Naarden en Muiden - met een coördinator die het Sociaal Plan van de gemeenten uitvoert. Doelstelling: het zoveel mogelijk voorkomen van boventalligheid als gevolg van de fusie.

Door de diverse regelingen goed uit te leggen en de mogelijkheid om financiële oplossingen te laten doorrekenen, met workshops om de arbeidsmarkt ‘dichterbij te halen’ en met actieve begeleiding van medewerkers op de arbeidsmarkt, is eind 2015 gebleken dat van boventalligheid geen sprake meer is. Sterker nog, Gooise Meren start in 2016 met interessante vacatures voor nieuwe medewerkers!

Helene is een gedreven professional die realistisch is, recht door zee en zij heeft absoluut humor. Haar brede kennis over en ervaring met mobiliteit heeft ons echt verder geholpen. Dat geldt ook voor haar hands-on mentaliteit. Daarbij verliest zij de mens niet uit het oog. Op persoonlijk vlak is het heerlijk samenwerken met haar. Ik kijk uit naar een volgende gezamenlijke klus!

Gemeentesecretaris gemeente Gooise Meren
Voormedia

Voormedia

Mind Affairs adviseert Voormedia, een innovatief webdesign bedrijf, zowel bij de selectie als bij de verdere ontwikkeling van medewerkers met drijfverenmetingen en capaciteitentests. Dit geeft een inzicht in of een medewerker past in het team van Voormedia, welke talenten in de inwerkperiode extra aandacht gegeven moeten worden en hoe verdere professionele groei kan verlopen.

Mind Affairs werkt snel en resultaatgericht. Het geeft vertrouwen dat een professional meekijkt met onze selectieprocedures en dat zij ons team goed kent. Het is een waardevol, aanvullend beeld naast onze inhoudelijk kijk op onze medewerkers. Inmiddels is het een vast onderdeel van onze HR cyclus geworden.

Directeur Voormedia
Excerpta Medica

Excerpta Medica

Voor Excerpta Medica heeft Mind Affairs assessments uitgevoerd. Excerpta Medica is een internationale speler op het gebied van communicatie en strategisch advies voor de farmaceutische industrie, en er werken voornamelijk hoog opgeleide professionals met verschillende (culturele) achtergronden.

Omdat er binnen onze organisatie een keur aan internationaliteiten werkzaam is, vinden wij het belangrijk dat de assessments in het Engels kunnen worden uitgevoerd. En dat kan bij Mind Affairs uitstekend. Verder zijn zij flexibel, denken graag met ons mee en onze medewerkers ervaren deelname aan het assessment als prettig en waardevol voor hun verdere ontwikkeling. Voor ons als werkgever helpen de assessments om ons buikgevoel te objectiveren en om nieuwe talenten bij medewerkers te ontdekken!

HR Manager Excerpta Medica