Teambegeleiding

Verbind de talenten

Het kennen én stimuleren van teamtalenten

Mind Affairs

In een effectief team benutten medewerkers hun eigen en elkaars talenten.

Zij richten zich op dat waar zij goed in zijn. En dat wat minder goed bij hen past, laten zij aan anderen over, die op hun beurt juist daar weer talent voor hebben. Door de juiste mensen op de juiste plaats met de juiste opdracht bij elkaar te zetten wordt 1 + 1 opeens 3. Een team krijgt vleugels, stijgt boven zichzelf uit en presteert beter dan verwacht. Dit fenomeen heet synergie en ontstaat als de spreekwoordelijke puzzelstukjes in elkaar vallen.

Met onze teamformaties krijgt u snel en concreet inzicht in de kwaliteiten en valkuilen van een team als geheel en de onderscheidende talenten van de individuen.

Is het team op haar taak berekend, wat voor manager heeft dit team nodig en welke talenten worden in het team nog gemist? Maar dat is niet het hele verhaal! Want teamontwikkeling gaat ook over veiligheid, communicatie en begrip. Ook op dit vlak kan Mind Affairs ondersteuning bieden met teamsessies, trainingen en out-door activiteiten. Soms is het juist nodig om het over een geheel andere boeg te gooien om als team vooruit te komen.